>
Objavljen: 18. 07. 2018

Pri DTR smo se združili strokovnjaki iz različnih področij IT segmenta. Ukvarjamo se z računalništvom, tako v privatnem, kakor tudi profesionalnem življenju.

Našo ekipo sestavljamo strokovnjaki iz področja mrežne opreme, spletišča in informatike. Smo izkušeni serviserji vse računalniške opreme, tako da poznamo računalnike in ostalo do potankosti.

DTR smo ustvarili v želji, da vam prvi poročamo o novostih v računalniškem svetu, in da vam prikažemo različne vrste uporabe računalniških artiklov v domačem okolju. Vsaka stvar se lahko uporabi za več namenov, ne samo za tistega za katerega je bila ustvarjena. Vse to vam prikažemo v Rešitvah.

Čez čas se nam je porodila ideja, da bi omogočili dostop do računalnika tudi tistim z manj sreče, ki si ne morejo privoščiti niti osnovnega računalnika. Zato smo ustvarili “Društvo DTR”. 

Namen Društva DTR je pridobitev starejših računalnikov, ki niso več v uporabi, z donacijami. Donacije prejemamo tako od podjetij, kot tudi od posameznikov. Sprejmemo vsak računalnik ali računalniško opremo, delujoče ali nedelujoče. Računalnike in opremo v naših prostorih očistimo, testiramo, nadgradimo in usposobimo za delovanje. Nato jih podarimo društvom ali posameznikom, ki jim bo oprema služila še mnogo let.

Društvo DTR poleg neprofitne dejavnosti, prejemanja in podarjanja računalniške opreme, nudi tudi svetovanje in tečaje o mrežni opremi.

Društvo DTR računalniških rešitev
Matična številka: 4115945000
Davčna številka: 90823745
Bančni račun:
DH d.d.: SI56 6100 0002 3604 230

Scroll to Top