Objavljen: 07. 07. 2018

Lian Li-jevo najnovejše PC ohišje v pomoč pri hlajenju

V ohišje možno namestiti do štiri 360mm velike vodne hladilnike.

PC-O11 Air

Lian Li je pravkar izdal novo različico svojega PC-O11 ohišja. Ohišje imenovano PC-O11 Air je narejeno z namenom visokega pretoka zraka, številna mesta z nosilci za montažo ventilatorjev in pa zračne stranice ohišja spredaj in na vrhu omogočajo, da ostanejo komponente računalnika hladne.

Dizajn PC-O11 Air ohišja je enak več komorni kot pri PC-O11 Dynamic ohišju, vendar pa ohišje dvigne standard glede hlajenja. V ohišje lahko namestite do dvanajst 120mm ventilatorjev, ter še dva 80mm ventilatorja na zadnji strani ohišja, lahko pa se odločite za manj ventilatorjev s 140mm premerom. Če se odločite za vodno hlajenje vašega računalnika pa lahko v ohišje namestite do štiri 360mm radiatorje, enega na vrhu, enega na spodnji strani, enega spredaj in enega na zadnji strani ohišja. Poleg tega pa Lian Li trdi da jih lahko namestite istočasno, brez skrbi o pomanjkanju prostora znotraj ohišja.

Čeprav večina uporabnikov ne bo imela potrebe po štirih vodnih hladilnikih v ohišju, pa ta možnost lahko pride prav vsakomur, ki gradi visoko zmogljivo delovno postajo, ki bi istočasno omogočala še igranje iger. Lian Li je pri ohišju vključil dva 120mm ventilatorja za začetek.

To ohišje je po merah veliko, saj meri 465mm x 270mm x 476mm (VxŠxG), s prostorom za matične plošče do E-ATX velikosti. Strahu, da bi zmanjkalo prostora za trde diske prav tako ni, saj ohišje ponuja prostor za do šest 2,5” diskov in tri 3,5” diske, prav tako pa ima ohišje stekleno stranico, kar omogoča, da pokažete notranjost svojega računalnika.

Na sprednji strani ohišja sta dva USB 3.0 priključka ter en USB 3.1 tip-C priključek, ter ločena priključka za slušalke in mikrofon.

Ohišje je možno prednaročiti v ZDA preko Newegg trgovine za $129,99. Prav tako je možno prednaročilo RGB modela, ki vključuje tri 120mm RGB ventilatorje za $149,99. Ohišja je možno prednaročiti tudi v Veliki Britaniji v trgovini OverclockersUK za ceno £124,99 (PC-O11 Air) ali £144,95 (PC-O11 Air RGB).

Sestavil in napisal: Razergamer165

Scroll to Top