Objavljen: 12. 08. 2019

Cooler Master je pričel z zbiranjem prednaročil za svojo gaming miško MM710. Po besedah podjetja je ta ‘resnično inovativna miška’, katera je bila prvič prikazana na sejmu Computex letos, navdihnjena s strani modernega dizajna in odziva gamerjev. Še posebno drzna je trditev, da je MM710 ‘najlažja miška na svetu’, zahvala za to pa gre v veliki večini honeycomb dizajnu ohišja miške. Druge omembe vredne lastnosti so vgrajeni optični senzor pro razreda PMW3389, lahek Ultraweave kabel z nizkim trenjem in ‘superiorni’ PTFE premaz nog miške.

Cooler Master MM710 Pre-Order

Cooler Master je pametno uporabil obris svojega šest kotnega logotipa kot osnovo za honeycomb dizajn. Te relativno velike perforacije bistveno zmanjšajo maso konstrukcije miške, prav tako pa boste honeycomb dizajn opazili ne le po vrhu miške, temveč tudi na dnu in na straneh.

Cooler Master MM710

Poleg lažjega ohišja miške, je Cooler Master miški MM710 dodal še Ultraweave kabel z nizkim trenjem, kateremu so tudi zmanjšali težo. To celotno težo MM710 ‘zbije’ na < 53g. Dodatna prednost kabla je ta, da bo zmanjšan poteg kabla ob premikanju miške. Cooler Master predpostavlja, da bo nizka teža miške in nizko trenje zaradi kabla in superiornega PTFE premaza nog možen ‘najhitrejši premik miške in pa ne bo več tako visoke utrujenosti zapestja’.

Povzetek Cooler Master MM710 miške

  • Lahek honeycomb dizajn – Novo perforirano ohišje je zasnovano tako, da je izredno trpežno in lahko, kar pomeni daljši čas igranja brez utrujenosti
  • Ultra lahek Ultraweave kabel – Inovativen ultraweave kabel bistveno zniža težo in poteg kabla ob premikanju miške
  • Superiorne noge miške – PTFE material zagotavlja gladek nadzor z nizkim trenjem in konsistentnim drsenjem
  • Gaming-grade optični senzor – Nastavljiv do 16 000 DPI za boljši nadzor, natančnost in pogledom v prihodnost
  • Ergonomična in oboje ročna oblika – Optimizirana za uporabo z desno roko z dvema dodatnima gumboma za udobje
  • Visoka kvaliteta – Omron stikala za levi in desni klik sta deklarirana za 20 milijonov pritiskov, do konca pa ostaneta tudi natančna

Če vas je miška Cooler Master MM710 pritegnila, jo lahko prednaročite sedaj, na voljo pa bo v septembru (Evropa), in bolj natančno 24. septembra v ZDA. Na voljo bo v črni barvi, cena pa bo 49,99€ / 49,99$.

Cooler Master MM710 specifikacije

Spisal in uredil: Razergamer165

Scroll to Top